'Tututs' de la cobla la Bisbal Jove a la festa de la Germandat Artur Mundet

La Germandat Artur Mundet ha organitzat aquest cap de setmana la seva festa anual. Dos dies amb activitats culturals per commemorar el 69è aniversari d'aquesta entitat històrica de Sant Antoni. 

S'ha aprofitat el fi de curs de la formació de sardanes que la Germandat promou entre els alumnes de les escoles de Calonge i Sant Antoni per obrir els actes de la festa a la mainada. Dissabte la Cobla la Bisbal Jove va oferir aquest concert al teatre Artur Mundet presentant l'espectacle 'Tututs'. Amb aquesta posada en escena els músics i l'actor David Planas explicaven amb grans dosis d'humor a petits i grans què s'amaga darrera d'una cobla.
 
L'endemà diumenge es va celebrar un concert de primavera de música clàssica i una obra teatral.

La Germandat Artur Mundet va néixer l’any 1934 com a mútua de previsió social, gràcies a les aportacions econòmiques de l’empresari i filàntrop Artur Mundet Carbó. Mundet va nèixer a Sant Antoni i va fer fortuna a Mèxic com empresari del sector del suro i amb la creació del Sidral Mundet, el que va ser el refresc més popular de Mèxic. Mundet sempre va mantenir relació amb el seu poble natal i les seves aportacions filantròpiques van permetre mantenir i consolidar la Germandat que porta el seu nom.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura