Es programen 4 showcookings per 'tastar el Mercat' Municipal de Palamós

Palamós

Data: 25/04/2022

Palamós ha donat el tret de sortida a la campanya de divulgació gastronòmica "Tasta el mercat". El divendres passat, en concret, es va oficialitzar el primer showcooking de la temporada, a càrrec dels xefs Toni Izquierdo i Tomàs Brull.

Són 25 les parades que configuren el Mercat Municipal de Palamós. Peixateries, carnisseries, verduleries i fleques en actiu que situen l'emplaçament com el segon en nombre d'establiments, només per darrere del Mercat del Lleó de Girona.

Sobre els taulells dels paradistes, s'hi despleguen una àmplia varietat de productes de proximitat, frescos i de temporada. Unes característiques que el consistori, l'entitat comercial Fecotur i la Diputació de Girona volen realçar a través de la campanya 'Tasta el mercat'.

La iniciativa es durà a terme durant 4 divendres consecutius a les dependències del Mercat Municipal de Palamós. El divendres passat es va emprendre el primer showcooking, obert a la ciutadania, a càrrec dels xefs Toni Izquierdo i Tomàs Brull.

Les dues primeres propostes presentades foren un plat de catxoflino de fideus amb gatets, carxofes i cigrons amenitzat amb un sofregit de gamba de Palamós, així com una mossegada de sardina marinada amb nous de macadàmia i vinagreta d'encortits. Així doncs, fetes les explicacions i treballat el producte, els ciutadans van poder tastar unes creacions elaborades al complet amb productes del mercat.


CÀMERA: Àlex Rubiano

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura