Darrers dies de feina exhaustiva a la nau de carrossaires de Santa Cristina d'Aro

Intervé: Jordi Codina, Colla Els Merlots 

A  les naus de carrossaires és on el carnaval es fa realitat. On la idea de disfressa de les colles esdevé tangible i pren forma amb les formes, estructures i motius més carnavalescos. 

A Santa Cristina d'Aro totes les colles locals menys una treballen a la nau municipal del Polígon 10 El Pla estrenada l'any 2018. El mes de setembre hi comencen a treure el cap els primers carrossaires per desmuntar la carrossa de l'any anterior i ja de cara a la tardor comencen a donar forma al projecte medint l'estructura i dissenyant-la d'acord amb la proporció, el bon gust i la temàtica de la disfressa.

Ser un bon carrossaire és tot un art i el temps i l'experiència són els millors aliats per construir amb mestratge. És el cas d'en Jordi Codina, que porta trenta anys fent carrossa a base de passió i sacrifici personal, renunciant a hores de son o d'estar amb la família per crear la millor carrossa possible per la colla. 

Amb la passió pel carnaval com a comú denominador, aquests dies els carrossaires comparteixen vespres de feina fins a hores intempestives per arribar amb els deures fets al divendres 21 de febrer, quan es donarà el tret de sortida a les principals rues de la Costa Brava Centre. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura