Els Catarres encomanen festa a Cap Roig

Avisaven abans de començar i així ho van fer, Els Catarres tornaven després de dos anys al Festival de Cap Roig de Calella de Palafrugell amb l'objectiu de fer aixecar el públic dempeus i amb la seva música festiva fer d'aquest auditori una festa major. Cap Roig tenia ganes de Catarres i les entrades s'havien esgotat des de feia setmanes. Adaptant el seu repertori a l'actuació de Calella, sumant-hi més temes lents i tocant-ne més del darrer disc Els Catarres van oferir un directe enèrgic que començava amb la nova 'Martina' i acabava amb la tendreda de 'La porta del cel' sense deixar-se el single del nou àlbum 'Fins que arribi l'alba'. Després d'any i mig d'aturada Els Catarres tornaven fa 5 mesos amb un nou disc a l'esquena 'Tots els meus principis' el quart de la seva carrera musical. Després de l'èxit 'Jennifer' que no podia faltar a Cap Roig Els Catarres van catapultar-se a la primera línia del panorama musical català i han actuat a la majoria de places i envelats de Catalunya. 

Encomana'n festa allà on van i saben estar a una festa de poble, a un multitudinari festival o a un concert com aquest de Cap Roig amb un públic més selecte. La banda d'Aiguafreda formada per Èric Vergés, Jan Riera i Roser Cruells ha abandonat el so acústic que els va fer créixer i ha apostat en aquest darrer disc per sons més electrònics. Un canvi que el grup reconeix que els hi dóna uns directes encara més potents.

Els Catarres preparen alguna cosa especial pel proper hivern, abans però els hi queden moltes actuacions en aquesta gira que els tornarà a portar a comarques gironines el mes de setembre al Festival Acústica de Figueres o el novembre a la Festa Exòtica de La Bisbal d'Empordà. També han anunciat que volen fer gira per Àsia com ja van fer. Són una banda sense manies i els seus seguidors que ho saben van als concerts desitjant ballar-los i cantar-los perquè s'han fet tan salvatges i tan catarres com ells.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura