Begur torna a homenatjar la 'bailaora' Carmen Amaya

Begur

Data: 19/08/2018

INTERVÉ: Sandra Bisbe, Associació de Comerç i Turisme de Begur

Begur torna a retre homenatge a la figura de Carmen Amaya. Després de l'èxit del primer festival en honor seu de l'estiu passat, enguany l'Associació de Comerç i Turisme ha volgut repetir amb la finalitat de donar continuïtat a l'esdeveniment i que aquest s'acabi consolidant com un habitual. 

Aquest dissabte el pati de les Escoles Velles va acollir dues sessions d'un nou espectacle. La vocació de l'organització és la de repetir l'homenatge any rere any, però canviar-ne el format i els artistes convidats. Va obrir foc l'actor Manuel Veiga amb un monòleg que recorda els últims dies de la bailaora, per donar pas al plat fort del vespre: l'actuació de flamenc amb el Yiyo i el Tete. Tot plegat davant d'un públic d'allò més variat que va omplir dues vegades el recinte. 

Carmen Amaya va deixar una important petja als cors dels begurencs. El 1963 va oferir l'últim ball de la seva vida amb la finalitat de recaptar fons per il·luminar el castell de Begur. La que era la seva residència, el Mas d'en Pinc, ara serveix d'edifici municipal i és la seu de l'Àrea de Medi Ambient. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura