En marxa la primera edició del menú de la Gamba de Palamós

Palamós

Data: 06/05/2022

En marxa la primera edició del menú de la Gamba de Palamós. Fins l'11 de juny un total de 13 restaurants de Palamós o d'altres municipis, tots ells certificats amb la Mara de Garantia Gamba de Palamós oferiran propostes culinàries amb la gamba com a protagonista.

Palamós ha posat en marxa la primera edició del Menú de la Gamba. Es tracta d'una oferta gastronòmica on evidentment aquest producte és el protagonista. Hi participen 13 restaurants, una desena del municipi i la resta d'altres localitats.

Cada establiment ha elaborat un menú segons la seva tipologia de cuina i creativitat i s'inclou l'entrant, un primer plat, el principal i les postres amb vi i cafès. El preu oscil·la entre els 45 i 80 euros i tots els participants són acreditats amb el certificat de la Marca de Garantia Gamba de Palamós. Un segell impulsat per l'Ajuntament i la Confraria de Pescadors.

La proposta vol diversificar l'oferta culinària de la comarca i a la vegada reconèixer la feina del sector pesquer.

Enguany aquesta iniciativa conviurà amb el menú de la gamba que organitza una altra entitat. Des de l'Ajuntament, però treballen perquè en la pròxima edició tothom s'uneixi en aquesta nova campanya.

La Marca de Garantia Gamba de Palamós fa temps que actua per promocionar aquest producte. De fet, actualment hi ha prop de 200 establiments acreditats amb aquest segell, entre barques d'arrossegament del port palamosí, peixaters, distribuïdors i restaurants de la vila i d'altres municipis.

Dins els actes de promoció d'aquest producte, s'organitza la Fira de la Gamba de Palamós, que precisament, la setena edició se celebrarà el dissabte 11 de juny, l'últim dia per degustar els menús d'aquesta nova campanya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura