La 20a edició de la Nit d'Il·lusió de Santa Cristina exhaureix les entrades

La 20a edició de la Nit d'Il·lusió de Santa Cristina exhaureix les entrades
Santa Cristina d'Aro

Data: 15/08/2019

L’únic festival internacional de màgia celebrat a la Costa Brava a l’estiu es celebra a Santa Cristina d’Aro amb el nom de Nit d’il·lusió.

Enguany, que arriba a la 20a edició, gràcies a  l’il·lusionista Xevi, ànima del festival, el públic fidel ha gaudit, en directe, uns 200 espectacles de diverses disciplines, des de la màgia de prop a les grans il·lusions passant per la màgia còmica o mentalisme de la mà de 94 mags i magues diferents vinguts d’arreu d’Europa, d’Àsia i d’Amèrica.

 Aquest any, per celebrar el 20è aniversari, ofereix un festival de màgia format per Arno, considerat el número de màgia, amb ocells, millor del món.

La segona estrella de la nit serà El Gran Braulio, el qual sorprendrà al públic amb un número de màgia còmica mitjançant un personatge excèntric.

El tercer espectacle vindrà de la mà de Jaime Figueroa que també portarà màgia còmica. La 20ª Nit d’il·lusió continuarà amb Maxime Minerbe amb un número original, basat en el transformisme pur. Herbert&Alyson és un mag belga, creador i innovador que presentarà un número nou i original amb el seu ànec Alyson. Yunke presentarà la seva última i espectacular il·lusió “Vitruvio”, després del seu extraordinari èxit en el Congrés de Màgia Mundial celebrat recentment a Corea.

El festival internacional de màgia estarà dirigit, coordinat i presentat per en Xevi, l´il·lusionista català també premiat internacionalment com els demés artistes.

La 20ª Nit d’il·lusió tindrà lloc el proper dissabte 17 d’agost a 2/4 d’11 de la nit a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro i com cada any, a dia d’avui, ja s’ha penjat el cartell d’entrades exhaurides.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura