Els parcs infantils de Nadal es consoliden amb èxit al Baix Empordà

Baix Empordà

Data: 08/01/2018

Els parcs infantils de Nadal estan més que consolidats al Baix Empordà i han esdevingut l'oferta de lleure que molts pobles fan per la mainada que gaudeix de vacances escolars. Cada any més municipis se sumen d'una o altra manera a programar en alguna nau polivalent o pavelló jocs, tallers, inflables i espectacles pels més petits. A Sant Feliu de Guíxols per exemple el Ganxóparc ja té 25 anys i durant aquestes festes hi han passat 3mil nens i nenes, més de 400 per dia.

Un altre clàssic en aquest cas amb 22 anys de vida és el Mar dels Nens de Platja d'Aro. El pavelló es va transformar de nou en un espai de lleure per infants des de 2 fins a 14 anys. Les propostes tornaven a ser moltes i variades i cada dia hi havia alguna sorpresa en forma d'espectacle de màgia, titelles o pallassos i la visita d'un personatge d'animació que entusiasmava els més petits. Els protagonistes de Frozen, la superheroïna Lady Bug o el mateix Batman han passat per Platja d'Aro per saludar durant aquest Nadal als nens i nenes del Mar dels Nens. Aquest any a més s'han renovat tots els elements decoratius donant un aire més modern al parc infantil de nadal més popular de la comarca.

A Palafrugell el parc infantil de nadal és aquàtic. La piscina es va transformar en un circuit de tobogans i jocs inflables on petits, joves i no tan joves s'ho passaven d'allò més bé. Segons l'Ajuntament de Palafrugell aquest Nadal és dels que més ha funcionat el Pinxo Aigua amb uns 200 visitants cada dia. En aquest cas el parc aquàtic va durar només 3 dies.

La Bisbal d'Empordà també ha tingut Parc Infantil de Nadal del 27 al 30 de desembre igual que Santa Cristina d'Aro que en aquest cas va oferir 3 dies de diversió al pavelló d'esports.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Cultura