Èxit del segon Espectacle Gastromusical a Sant Antoni

Calonge i Sant Antoni

Data: 24/08/2020

INTERVENEN: Jaume Montanyà, gerent de La Gastronòmica / Miquel Bell-lloch, alcalde de Calonge i Sant Antoni

Ple absolut al Paratge del Collet de Sant Antoni amb la segona edició de l’Espectacle Gastromusical, organitzat per La Gastronòmica. Enguany canvi d’ubicació amb una proposta que va maridar els vins de quatre cellers calongins, menjar de proximitat i la música d’una formació de quatre violoncels i una bateria.

 Els cellers Mas Ponsjoan, Viníric, Mas Eugeni i Clos d’Agon del municipi i els ‘snacks’ amb productes Km.0 de la carnisseria Arnall i la Fleca de l’Empordà van ser casats amb les versions de temes moderns dels ‘Northern Cellos’, que anaven en sintonia amb els colors del vi. Per exemple, els rosats s’acompanyaven de peces romàntiques i els negres de festives.

 Amb aquest acte es consolidava més l’aposta de l’Ajuntament local per l’espai del Collet, on donades les circumstàncies actuals s’hi ofereixen totes les possibilitats per fer front a les mesures Covid.

Aquesta setmana el mateix entorn acollirà les activitats de la Festa Major de Sant Antoni, amb esdeveniments tan esperats com el doble concert de Di-Versiones que va esgotar les entrades en qüestió d’hores.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura