La 29a Fira del Circ fa una aposta pel circ inclusiu

La Plaça Major de la capital baix-empordanesa ha estat l'escenari de la presentació del que serà la 29a Fira del Circ al Carrer, que tindrà lloc els dies del 18 al 21 de juliol. I aquesta actuació que veieu ha format part de la presentació, i a més formarà part de la programació d'aquest 2024.

Estem parlant enguany d'una programació amb més de 40 espectacles i un total de 29 companyies de tota mena de disciplines de circ. D'aquesta trentena de companyies, la majoria són catalanes, i també hi ha propostes amb denominació d'origen bisbalenc, fet que fa més sostenible la proposta d'enguany.

Una de les grans novetats d'aquest any és que la Fira del Circ serà més inclusiva que mai, amb espectacles amb llengua de signes i amb cadires de rodes. Una altra novetat és precisament el fet que enguany comenci el dia 18, que és un dijous, i és un dia abans del que s'ha fet fins ara.

Entre tota la destacada programació d'actuacions, que es poden consultar per internet, hi haurà dues estrenes en primícia i dos works in progress, així com el Fira Bar -on 5 artistes actuaran de manera itinerant davant de 7 bars-, i els tallers matinals per al públic més menut.

El cartell de la 29a edició l'ha dissenyat el bisbalenc Ramon Ponsatí amb la col·laboració de Javi Pereda. I pel que fa al pressupost, enguany és de 150.000 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura