El 61è Carroussel Costa Brava comptarà amb 14 colles participants

Palafrugell

Data: 16/05/2023

Palafrugell ja es prepara per celebrar el Gran Carroussel de la Costa Brava, el próxim diumenge 4 de juny, on hi participaran 14 colles. Mostra de les ganes és el sopar de germanor de colles que va aplegar més de 400 persones i les actuacions musicals a l'espai de la Bòbila.

Dies frenètics a Palafrugell a l'espera de celebrar la 61a edició del Gran Carroussel de la Costa Brava, Carnaval de Carnavals . Enguany hi participaran 14 colles repartides en els diferents grups que hi ha: carrosses inèdites, comparses inèdites, carrosses no inèdites, comparses no inèdites i animació.

Mostra de les ganes que tenen les colles per celebrar el carroussel carnavalesc, és el sopar de germanor que va que va aplegar prop de 400 persones a l'espai de la Bòbila i les actuacions musicals que es van fer després, les quals van donar pistes sobre el que es podrà veure a la desfilada del primer cap de setmana del mes de juny.

La categoria amb més gruix de participants serà el de carrosses inèdites amb les colles locals: EKSI, Els Incorrectes, Garnatxa, Tot al 17, Dàlmates, Diversàlia, Imaginació i Confetti. I també totes locals, són les que desfilaran amb comparses inèdites: Els Trompats, The Queens, Chearleaders, Imparables, La Tustarrada i l’Asociación Latina de Palafrugell.

El 61è Carroussel Costa Brava de Palafrugell, tindrà lloc el proper diumenge 4 de juny , amb el seu recorregut habitual a través dels carrers de la vila on s’espera una gran afluència de gent a partir de les 5 de la tarda.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura