Els gelats, aquells productes que tenen gust de vacances

Ingredients naturals, de proximitat i artesanals. Aquests són el tipus de gelats que ofereix la Gelateria Ghiotto de Platja d'Aro, i de moment, sembla que la venda d'aquests productes els va prou bé. A més, entre els clients, ja tenen escollits els seus gelats predilectes, i cada any queden sorpresos per nous dissenys originals.

L'aigua salada, el sol, els dies llargs, el descans i l'ambient al carrer, són imatges que ens venen al cap quan pensem amb l'estiu. Per aquest motiu, quan visualitzem un gelat, ens fa la sensació que ha de tindre gust de vacances.

I això la Gelateria Artesanal Ghiotto de Platja d'Aro, ho sap. Xocolata fosa, fruita triturada, crema, sucre i diferents sabors són els que conformen aquestes postres gelades i que la gelateria ofereix per passar millor la calor. De totes maneres, sempre n'hi ha alguns de predilectes pels clients.

Diuen que la història del gelat es podria remuntar als últims segles abans de Crist, quan se servien refrescos acompanyats de gel a diferents concursos de caràcter esportiu. Així i tot, el gelat sempre s'ha anat reinventant, i dia d'avui, l'originalitat d'aquestes postres gelades no deixa de sorprendre cada temporada.

Una de les claus de l'èxit, pot ser també, aconseguir el gust exacte de la fruita original. Per exemple, si et menges un gelat de mandarina, l'objectiu és que sí, que pensis que t'estàs menjant una mandarina, amb textura de gelat. I de moment, sembla que les vendes d'aquest producte van prou bé.

Així doncs, sembla que a la zona de la Costa Brava el client principal és el turista estranger, tot i que la gent local que ja coneixen els diferents tipus de gelats, es mantenen sempre fidels a Ghiotto.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura