La 4a edició del I Filmmaker Internacional Film Festival se celebrarà a Palamós

Palamós

Data: 14/11/2019

INTERVENEN: Mari Cielo Pajares,  fundadora i directora del festival; Víctor Lafuente, propietari del cinema Arinco; Lluis Puig, alcalde de Palamós

Palamós acollirà del 19 al 23 de novembre un dels festivals de cinema independent amb més nom de l'estat espanyol, l'I Filmmaker Internacional Film Festival. Aquest és considerat un dels cent millors festivals segons la crítica dels cineastes a la plataforma Film Freeway, i celebrarà la seva quarta edició amb canvi d'ubicació. Des de l'organització consideren que Catalunya és el bressol dels cineastes i per aquest motiu aquesta quarta edició fan una forta aposta, traslladant el festival a Palamós. Les tres primeres edicions s'havia celebrat a Marbella.

I Filmmaker Internacional Film Festival és un esdeveniment que organitzen cineastes per cineastes. Neix de l'experiència dels directors en altres festivals i el seu objectiu és, a més de realitzar una mostra de pel·lícules i curtmetratges, promocionar-los. Només a la primera edició ja van rebre més de 1500 films de 88 països diferents. Accepten tota mena de projectes digitals sense límit temàtic, de temps o gènere.

El Festival se celebrarà al cinema Arinco i al llarg dels 4 dies de projecció s'hi podran veure els projectes presentats de 10h a 15h i per un preu de 5 euros al dia.

Des del consistori es mostren molt agraïts per l'aposta que el festival ha fet per la vila palamosina.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura