La Quina Freak més màgica omple el Palau d'Esports i Congressos

INTERVÉ: Àlex Boix, Arocinema

Harry Potter, aquesta ha estat la temàtica protagonista de la novena edició de la Quina Freak, que ha convertit el Palau d'Esports i Congressos en l'Escola Hogwarts de Màgia i Bruixeria, amb decoracions de les quatre cases, els membres de l'organització disfressats dels diferents personatges protagonistes, més d'una trentena de premis per repartir, i gairebé 800 "muggles" participants.

La saga de J.K. Rowling està enguany d'aniversari. En celebrar vint anys, aquest 2021 està sent protagonista de molts esdeveniments d'arreu, i Platja d'Aro, no ha estat menys.

En la novena edició de la Quina Freak hi havia un total de 19 quines per jugar, 16 de normals, i tres d'inverses. En aquestes, es podia guanyar 35 regals orientats al món del còmic, el cinema, la música, el col·leccionisme o el disseny. A banda de tenir sort, o no, un any més les primeres cinquanta persones que es presentessin disfressades amb la temàtica cinematogràfica escollida aquesta edició, també tenien premi.

Els regals més destacats han anat en la línia de la temàtica escollida. Objectes com la Nimbus 2.000 o la Capa d'Invisibilitat, han cridat l'atenció de les gairebé 800 persones que s'han acostat a provar sort, ansiosos per cantar "Quina!"

Aro cinema és l'entitat organitzadora de l'esdeveniment, que es mostra molt satisfeta del resultat després d'haver fet un gran esforç per tirar endavant amb la Quina per tal de complir amb totes les mesures sanitàries i garantir la seguretat dels participants.

La xifra d'entre 700 i 800 visitants d'enguany, que han omplert de gom a gom un ampli espai com és el Palau d'Esports i Congressos, demostra la bona acollida que té l'esdeveniment, que l'any vinent celebrarà el desè aniversari i que ja està plenament consolidat al municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura