El 10è Flors i Violes brillarà de nit

Palafrugell

Data: 24/04/2019

INTERVÉ: Albert Gómez, regidor de Promoció Econòmica

Flors i Violes es fa gran i celebrarà enguany la seva desena edició els dies 3, 4 i 5 de maig. Per fer-ho dona una passa endavant i aposta per importants novetats que busquen consolidar el que és ja el segon esdeveniment coordinat per l'àrea de Promoció Econòmica de Palafrugell en rellevància i números, només superat per la Cantada d'Havaneres de Calella. 

El desè Flors i Violes, festa primaverenca que combina espais decorats, música, espectacles de carrer, gastronomia i molt més, brillarà especialment de nit. La gran aposta de l'organització és el Flors i Violes Nit, un recorregut pel centre de Palafrugell d'instal·lacions lumíniques,  espectacles de llum i espais il·luminats i interactius visitables divendres i dissabte fins a les dues de la matinada. També hi haurà concerts de música en directe a la Plaça de l’Església. A més, divendres a dos quarts de deu es donarà el tret de sortida al certamen amb un video mapping a la façana del centre Fraternal. 

Es vol que Flors i Violes Nit arribi per quedar-s'hi. Una de les primers conseqüències que té és que aquest any es deixarà de fer la programació nocturna a l'espai dels Forns de la Bòbila, malgrat l'èxit dels concerts i els foodtrucks dels darrers anys. 

Mentrestant, Flors i Violes seguirà amb el mateix esperit de sempre. Es podrà veure una cinquantena d'espais decorats per Palafrugell, Calella, Llafranc i Tamariu, deu dels quals són oficials de l'organització, a més dels participats per negocis, escoles i entitats. 

Pel que fa a la programació d'espectacles de música, dansa, circ, màgia o animació infantil hi haurà uns 150 actes al programa. Tots els detalls es poden trobar a l'app 'Palafrugell al mòbil'. Un altre dels serveis disponibles és el bus turístic Julivia que unirà tots els nuclis gratuïtament. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura