El món vitivinícola de Calonge ha obert les portes de les seves vinyes i cellers

Calonge i Sant Antoni

Data: 14/11/2022

Calonge ha acollit aquest cap de setmana les activitats de Sant Martí, així com la Festa del Vi Nou. La trobada vitivinícola, en concret, ha programat rutes per les vinyes del municipi, a més, d'oferir visites guiades pels cellers de l'entorn.

Una de les activitats principals d'aquest cap de setmana a Calonge ha estat el mercat del vi local, ubicat a la plaça Major. Cellers de la contrada, com el de Can Pereclara o del Clos d'Agon, han pogut mostrar les diferents varietats fermentades a les seves bodegues.

Entorn de la fira de diumenge, s'han desplegat altres trobades relacionades amb el món vitivinícola, tals com un taller de ceràmica, vi i percussió o un vermut musicat. El dissabte, en canvi, les activitats s'han focalitzat en visites guiades, maridades amb tastets, pels principals cellers de la zona.

Després d'aquest cap de setmana, Calonge torna a acollir del 18 al 20 de novembre un esdeveniment dedicat al vi. En aquest cas, serà l'elaborat pels pagesos del municipi, a través d'una desena d'actes gratuïts. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura