El Museu de la Mediterrània organitza per tercer any els Capvespres Musicals

El Museu de la Mediterrània organitza per tercer any els Capvespres Musicals
Torroella de Montgrí

Data: 27/07/2018

Els Capvespres Musicals arriben a la tercera edició. Amb aquesta proposta el Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí convida al públic a endinsar-se en la música d’arrel al recés de la marinada mediterrània i del sol de ponent.

Aquest esdeveniment compta amb tres concerts de petit format a la terrassa del Museu, convertint-se en una nova proposta musical estiuenca per als vespres d’estiu, en un espai on es podran descobrir les propostes personals més interessants de l’escena actual de la música d’arrel de Catalunya i mediterrània.

La qualitat i singularitat de les propostes artístiques ve avalada per la tria que ha realitzat el músic i tenora Jordi Molina, establert a Torroella de Montgrí. Col·laborador habitual del museu com assessor en aspectes de música i cultura popular, en aquest cas exerceix com a programador del cicle dels Capvespres Musicals.

Els tres concerts seran protagonitzats per artistes femenines referents en l'escena d'arrel com són Marta Rius, Meritxell Gené i Neila Benbey. Enguany es vol reivindicar el paper de la dona en el món de la música d’arrel i la cultura popular i tradicional, tot donant visibilitat a propostes artístiques actuals singulars i de qualitat.

Com a novetat en els concerts dels capvespres és podrà degustar cada un dels concerts amb una copa de vi a la mà, amb un maridatge que serà a càrrec del Celler Mas Geli de Pals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura