La Fira Manga & Còmic omple el Castell de Calonge durant tot el pont de Sant Joan

Calonge va viure la primera edició de la Fira Manga & Còmic. Durant tot el cap de setmana els visitants van poder gaudir de diferents botigues de còmic i manga, a més de diferents concerts i espais relacionats amb els videojocs. Una programació que va omplir el Castell de Calonge cada tarda i nit, demostrant el gran seguiment d'aquest tipus de literatura. 

El còmic i el manga van ser l'element protagonista a Calonge aquest pont de Sant Joan. Dins el projecte "Calonge, un poble de llibres", els jardins i el castell es van convertir en l'acollidor de parades relacionades amb el món del còmic, figures i espais de videojocs dels anys 80 i 90. La primera edició de la Fira del Còmic i manga ha estat l'oportunitat per apropar-se més a una literatura consolidada dins el mercat editorial, amb una gran rebuda per part de veïns i visitants.

A banda dels espais a visitar, a la Biblioteca i els jardins del Castell també s'hi van fer activitats i concerts, a més d'establir una zona de terrassa on poder gaudir de la tarda. La població també va poder participar en un taller d'introducció al japonès i el manga, coneixent de més a prop l'anime i la cultura japonesa. Un tipus de literatura que enganxa a grans i petits té un gran pes dins el sector literari

La Fira va demostrar el potencial del còmic i l'expectació que genera. També va ser un punt per connectar diferents generacions i conèixer com eren els còmics anys enrere i, d'aquesta manera, veure com ha evolucionat el sector.

El Calonge poble de llibres ja fa set mesos que és una realitat i aconsegueix que cada setmana es respiri llibre al municipi.

Un projecte que també té el seu reconeixement al Congrés dels Diputats i és l'exemple de què la cultura atrau l'interès de la ciutadania.

De cara els mesos d'estiu, Calonge té activitats del món del llibre cada cap de setmana i ja posa el focus en el Sant Jordi d'estiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura