Tot a punt per a la 8a Fira de la Gamba de Palamós

Palamós

Data: 07/06/2023

La tradicional Fira de la Gamba tornarà a celebrar-se aquest dissabte 10 de juny amb la que serà la 8a edició. Hi ha programades una gran varietat d'activitats, propostes i degustacions gastronòmiques a la zona del port, tot destinat a promocionar el producte estrella del municipi.

Un any més torna la tradicional fira de la Gamba de Palamós amb la que serà la 8a edició. Es tracta d'una fira destinada a promocionar el producte estrella del municipi, referent de la Costa Brava, de prestigi internacional i actiu econòmic que dinamitza tot un territori, amb una extensa programació d'activitats, propostes i degustacions gastronòmiques que oferiran pescadors i restauradors a la zona del port, visites guiades a les barques de pesca i a la subhasta del peix, tot amenitzat amb els concerts de DJ Falugues al migdia i Sabrina Banfi & Co al vespre.

Els assistents també podran conèixer, a través d'activitats i degustacions, el segell de qualitat de Marca de Garantia Gamba de Palamós i les mesures de gestió dirigides a assolir una pesca sostenible i responsable.

La fira de la Gamba tindrà lloc el pròxim dissabte 10 de juny a les 12 del migdia, la qual s'allargarà fins a les 10 de la nit, i està organitzada pel Museu de la Pesca, l'Ajuntament de Palamós i la Confraria de Pescadors del municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura