Els productes de Toy Story i Stranger Things, reis del FiraFan 2019 de Platja d'Aro

INTERVÉ: Àlex Boix, associació AroCinema

Platja d'Aro ha celebrat un any més i amb un elevat nombre de visitants el Firafan.

El Firafan és una fira que neix de la necessitat que tots els col·leccionistes de cinema, còmic, música i videojoc del municipi tinguin un espai anual per a la venda i compra. En aquest esdeveniment hi tenen cabuda tots els productes que generen un col·leccionisme fanàtic.

Més d'una trentena d'estands, tant negocis professionals com a usuaris no professionals que venen part de les seves col·leccions, han ofert joguines, figures de col·leccionisme, roba, pòsters, il·lustracions i tota mena de merchandising que envolta aquest món. Tot i comptar amb tota classe de productes, el Funko Pop és el producte estrella dels últims anys.

​Els productes de la pel·lícula Toy Story i de la sèrie Stranger Things s'han consolidat com els reis del FiraFan 2019.

Pels més petits, o també els no tan petits, no hi ha faltat la zona de videojocs i de jocs de taula. Tot plegat és una oferta que permet descobrir i endinsar-se al món freak.

La Fridafan ha estat la novetat d'enguany, un personatge que han creat per convertir en la mascota de l'esdeveniment i que es podia trobar en diversos racons de la Fira disfressada de personatges de les sèries, còmics i pel·lícules més destacades del panorama freak.

Organitzat per l'Associació d'Arocinema el Firafan és un esdeveniment totalment consolidat que any rere any reuneix a un gran nombre de visitants i que enguany s'ha celebrat per setè any al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura