La pastisseria Maison Marcel, de les 50 millors de Catalunya

La pastisseria Maison Marcel de Sant Feliu de Guíxols és una de les 50 millors que hi ha a Catalunya i és que ha entrat dins del rànquing de la quarta edició dels guardons Fava de Cacau. De fet, és l'única botiga del Baix Empordà.

Brioixeria com el pa suís, galetes principalment les cookies de xocolata o els pastissos són alguns dels productes estrelles de la pastisseria Maison Marcel. Fa gairebé dos anys que va obrir les portes al Mercat de Sant Feliu de Guíxols elaborant tota mena de dolços per esmorzar amb productes de km0.

Enguany els Premis Fava de Cacau i Fava d'Or 2023 a les 50 millors pastisseries ha inclòs l'establiment en el rànquing. Un reconeixement que decideix un jurat format per vuit persones del sector que sense que els propietaris en tinguessin coneixements van venir a comprar i tastar algun dels seus productes.

La propietària del local Andrea Dopico està molt satisfeta d'aquest guardó i explica que per celebrar-ho van crear bombons en forma de fava.

Aquest mes de febrer obren un altre local més gran al carrer Major amb una àrea de degustació i a banda dels dolços també oferiran gelats amb productes locals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura