Sant Antoni celebra la 24ena Trobada d'entitats

Intervé: Miquel Bell-Lloch, Alcalde de Calonge i Sant Antoni

Les entitats de Calonge i Sant Antoni van celebrar la 24ena trobada d'entitats del municipi, un esdeveniment que s'ha anat celebrant amb diferents activitats al llarg de quatre dies.

Aquesta és una festivitat que des de l'administració local volen mimar conscients que és d'aquells esdeveniments que 'fan poble'.

El paratge del Collet va acollir diumenge un dinar popular amb un centenar de comensals. Aquest àpat organitzat per l'Associació de Veïns i Amics de Sant Antoni va ser un dels més multitudinaris de la Festa de les Entitats. L'àpat va ser amenitzat per una cantada d'havaneres del grup Empordanet.
Més enllà de la cantada d'havaneres també hi ha hagut una Missa en honor a Sant Antoni de Pàdua, un Concert de La Principal de La Bisbal amb un duet format per Indira Ferrer i Antoni Mas, un esmorzar popular a l'espigó de l'Amistat, una Fira d'Entitats al passeig de Sant Antoni, una visita guida al Collet i una actuació de la coral Harmonia Antoniense.

El nou Ajuntament presidit per Miquel Bell-Lloch admet que cal potenciar més la relació entre les entitats i el consistori i es compromet a treballar en aquest aspecte.

L'any que ve es celebrarà la 25ena Trobada d'Entitats, una efemèride que caldrà celebrar de forma especial.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura