La Campanya Gastronòmica del Peix de Roca torna a Begur amb un gran èxit

Begur

Data: 22/04/2023

La Campanya Gastronòmica del Peix de Roca de Begur, compta amb la participació d'un total d'onze restaurants que durant un mes oferiran als comensals diferents menús amb el peix de roca com a denominador comú. Aquesta oferta gastronòmica es complementarà amb tapes de peix de roca fetes per bars del municipi i diverses propostes lúdiques.

La Campanya Gastronòmica del Peix de Roca de Begur torna amb ganes de continuar meravellant els sentits dels comensals a través de plats tradicionals i les últimes creacions culinàries.

Aquest any, els menús de primer nivell de diferents restauradors, les tapes de peix de roca i les diferents propostes culturals de la 24a edició, tindran lloc del 22 d'abril a l'11 de juny.

De moment, l'acte ha començat amb una oferta de tradicionals tastets per a degustar en petit format les noves propostes culinàries de la campanya, a la plaça Esteve i Cruanyes de Begur.

Durant la inauguració de l'esdeveniment, s'han pogut veure als restauradors dels 11 restaurants de la campanya d'enguany, que són Cap Sa Sal, Carbó, Casa Juanita, Costa Brava, Diferent, Galena-Mas Comangau, Parador d'Aiguablava, Hotel Ses Negres, Hotel Aigua Blava, Taverna Son Molas i Toc al Mar.

Aquests, han estat entrevistats per la periodista i presentadora de Televisió de Catalunya, Helena Melero, mentre el grup de teatre Mutis Joves, acompanyats musicalment per Marina Villegas i Koko de Murga, també han entretingut al públic.

A més, a banda de la Caminada del Peix de Roca Begur, que ja es va fer l'any passat, o el divertit taller infantil en què els infants pinten diferents peixos sobre les pedres, les novetats de la campanya del 2023, estan centrades sobretot en la conscienciació i sostenibilitat que mereix el medi ambient per part nostre.

Així, la restauració begurenca s'ha convertit a poc a poc, en un actiu gastronòmic i turístic de primer nivell que Begur vol continuar difonent i  potenciant a través d'aquesta campanya, a on el primer dia els assistents ja han pogut delectar el seu paladar amb tastets de peix de roca acompanyats d'una copa de cava o de vi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura