"Bruna Brown" es presenta durant les festes de Palamós

La Sala Polivalent de Galeries Carme de Palamós s'ha omplert aquest dissabte amb la presentació del llibre "Bruna Brown", de la palamosina Marta Bellvehí. L'acte, dins la programació de la Festa Major, va comptar amb una breu dramatització de la novel·la i una actuació musical.

El grup de Drama de l'Espai Jove de Palamós interpreta una de les escenes de la novel·la "Bruna Brown", de la palamosina Marta Bellvehí. La protagonista de la història s'enfronta a la selectivitat i sembla que no li ha anat gaire bé. Amb aquesta actuació teatral es va donar el tret de sortida a l'acte de presentació de la primera novel·la de l'escriptora i il·lustradora Bellvehí que ja compta amb la tercera edició.

"Bruna Brown" és una novel·la juvenil a partir de 16 anys que explica la història d'una noia de 18 anys que marxa a Birmingham per fer d'au-pair. Allà viurà un seguit d'experiències que li faran prendre decisions importants. Un llibre en què qualsevol si pot identificar i que abordar diversos temes com la salut mental, el feminisme o les relacions d'amistat. La història està acompanyada d'imatges que la mateixa autora ha realitzat.

L'acte, que va formar part de la programació de la Festa Major de Palamós, va omplir la sala Polivalent de Galeries Carme. La periodista Paula Núñez va conversar amb l'autora per descobrir curiositats de la novel·la. La presentació també va comptar amb l'actuació musical en directe d'Anna Ferrer, que va interpretar entre altres "Little Talks"d'Of Monsters and Men, una cançó que apareix a la novel·la. I és que per a la protagonista la música és un canal d'expressió rellevant.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura