Arriba la 29a edició del Festival Jazz Costa Brava Palafrugell

Palafrugell

Data: 21/09/2023

Una bona oportunitat per apropar-te al món del jazz és acudint a la 29a edició del Festival Jazz Costa Brava Palafrugell, a on dels més petits als més grans, podran gaudir d'una variada oferta musical de diferents grups de música.

Un any més torna el conegut Festival de Jazz Costa Brava de Palafrugell, aquesta vegada, celebrant la 29a edició amb una variada oferta musical al carrer que aposta per la combinació del jazz més tradicional amb nous grups emergents de l'escena catalana.

Així, de l'11 al 15 d'octubre, infants, joves, adults i grans podran gaudir de les diferents tendències d'aquest gènere.  A més, aquest esdeveniment atorga l'oportunitat a diferents grups de músics de donar-se a conèixer, ja que tot i tenir un bon nivell musical, encara no estan dins del circuit dels grans grups.

Entre les més de 10 activitats culturals que s'oferiran aquests dies, hi trobem la presentació de l'exposició JAZZ I CINEMA. LOVE STORY al Teatre Municipal de Palafrugell, que acull material gràfic com fotografies, cartells originals, programes i revistes de pel·lícules on el jazz és el protagonista, així com, primeres edicions de discos de bandes sonores d'èxit.

D'aquesta manera, el material que es mostra pretén ensenyar un recorregut per diferents aspectes de les relacions entre el cinema i el jazz, que de fet, van començar pràcticament en el mateix moment i han tingut una evolució molt semblant al llarg dels anys, passant de l'entreteniment lúdic a la sofisticació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura