Creativa't acull enguany l'exposició "Viatge efímer" de Gerard Mas

"Viatge efímer" és el nom de l'exposició de la 7a edició del Creativa't, la qual reflexiona sobre les diferents etapes de la vida. La mostra es pot visitar fins al 9 d'abril a l'Espai K situat a l'Antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols.

La 7a edició del Creativa't acull enguany l'exposició "Viatge efímer" de l'artista guixolenc Gerard Mas, la qual representa les etapes de la vida, des del naixement fins a la mort, fent una reflexió sobre com la vida pot arribar a ser breu i màgica. També s'associa a efímera al material del qual algunes escultures estan fetes, és a dir, la cera.

Creativa't és un projecte on els alumnes de segon de batxillerat artístic de l'INS Sant Elm fan el comissariat i la producció de l'exposició d'un artista de Sant Feliu de Guíxols.

Projectes com aquest serveixen per impulsar el talent local, ja que permet viure en primera persona l'experiència del que comporta fer una exposició artística. L'exposició es pot visitar fins al 9 d'abril a l'Espai K, l'Antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura