L'italià Eros Ramazzotti sedueix Cap Roig

Palafrugell

Data: 14/08/2019

Amb el tema que dóna nom al seu últim disc 'Vita Ce N'è' Eros Ramazzotti va obrir foc aquest dimarts a l'escenari de Cap Roig. El cantautor italià parava a la Costa Brava dins la seva trepidant gira internacional de més de vuitanta concerts que va arrencar el mes de febrer i en la que actuarà als cinc continents. Aquest però era el seu únic concert a Catalunya després de visitar Marbella i Gran Canària.

Ramazzotti va aprofitar el concert per repassar els seus 35 anys de carrera musical, un cul inquiet damunt l'escenari on va demostrar les seves habilitats amb la guitarra a més de seduir al públic amb la seva veu trencada.

El músic italià va saludar als seus seguidors que l'aclamaven amb moltes floretes amb un "Buenas noches, todo bien" i va assegurar que li agradava molt la Costa Brava perquè es trobava a prop de la regió italiana del Piamonte.

Ramazzotti va començar fort per seguir amb una part acústica amb l''Aurora', 'Adesso tu' o 'Una storia importante'. No va ser fins que van arribar els grans èxits com 'Si bastasen un par de canciones', 'Fuego en el fuego' o 'Para siempre' quan el públic es va posar dempeus per ballar i per esclatar finalment amb 'La cosa mas bella'.

L'acompanyaven vuit musics i dues coristes que també van tenir els seus minuts de glòria, sobretot les dues veus femenines amb qui va fer duet en dos temes i el bateria Eric Moore que va fer de showman per uns minuts. També Luis Fonsi amb qui comparteix la cançó 'Por las calles las canciones' va aparèixer en el concert en el videoclip de la cançó.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura