8.500 persones passen pel pessebre vivent de Castell d'Aro

8.500 persones passen pel pessebre vivent de Castell d'Aro
8.500 persones han visitat el pessebre vivent de Castell d'Aro en les diferents representacions que s'han portat a terme al llarg de les festes nadalenques. I és que Per Nadal a Castell d'Aro les figures del pessebre cobren vida i converteixen el poble en un gran escenari. Enguany, a més, ha estat un pessebre especial ja que arribava als seixanta anys de vida que el fan mereixedor de ser el pessebre més antic de Catalunya.

Durant un quilòmetre i mig de recorregut, els castellerencs, vestits d'àngels, pastorets, Sant Josep, Maria o Jesús, van omplir el paratge de la coma emulant més d'una trentena de quadres on a banda de les escenes bíbliques, hi ha representats diversos oficis artesans i agrícoles. 

El Pessebre Vivent és l'activitat estrella del Nadal a Castell d'Aro, on hi participen un total de 400 figurants de totes les edats del propi nucli o les rodalies. 

L'estrena del Pessebre Vivent de Castell d'Aro va coincidir, com és tradició, amb la inauguració de l'exposició de pessebres al Castell de Benedormiens i el concert nadalenc de la Coral de la Vall d'Aro, una activitat que tradicional de cada Nadal que va comptar amb un ampli repertori festiu pel gaudi de tota la família. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura