Tot a punt per celebrar la Festa Major de Palamós

Palamós

Data: 16/06/2021

Ambient festiu a Palamós, a menys d'una setmana per donar el tret de sortida a la seva Festa Major. Del 23 al 26 de juny, s'han programat un ampli ventall de concerts, espectacles, vermuts, cinema a la fresca, visites guiades o exposicions. També es recupera la tradicional fira d'atraccions, situada al pàrquing de sorra del Passeig.

Entre les novetats, destacar la creació de l'Espai Festa, que ocuparà el perímetre de la plaça Josep Sarquella. En aquest emplaçament es desenvoluparan la majoria d'actes i s'hi podrà accedir mitjançant entrada.

L'inici de la Festa Major es durà a terme el dimarts 23 de juny amb un espectacle familiar i el tradicional pregó d'inici d'actes, que enguany pretén homenatjar el personal sanitari.

A causa de la pandèmia, les barraques s'han cancel·lat per segon any consecutiu. Tanmateix, s'han programat una vintena de concerts dividits en tres franges: del vermut, de tarda i nocturn. Així, sobre l'escenari ressonaran des de les peces festives de Di-Versiones fins a les sardanes de la Cobla de Sant Jordi.

L'acte de clausura es realitzarà el diumenge 27, a través d'un espectacle a la Gorga i una audició a l'Arbreda Municipal. Sense castell de focs, Palamós ha programat una Festa Major adaptada a la situació sanitària i adaptada a tots els públics i diversitats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura