Palamós repeteix amb la segona Fira del Còmic al carrer

Palamós

Data: 04/05/2019

INTERVÉ: Josep Manuel Cano, organitzador

En plena era dels 'Vengadores' i companyia arrasant a les sales de cinema, els seu predecessors originals, els còmics, encara tenen molta vida. Prova d'això és que després de la primera edició de l'any passat, la Fira del Còmic al Carrer de Palamós hi ha tornat.

Una vintena d'estands d'arreu de les comarques gironines i de Barcelona, però també de punts de l'estat com Saragossa, han ocupat l'avinguda Catalunya de Palamós tot el dissabte. S'hi podia trobar còmic original, antic, fer intercanvi, comprar material de dibuix o peces de col·leccionisme. Un paradís per tots els fans de les historietes que l'associació de comerç, Fecotur, ha volgut emplaçar en un punt de la vila que creuen que té molt potencial i que no està tan explotat com, per exemple, el Passeig o el Carrer Major. 

A part de perdre's entre els centenars de publicacions i articles de les paradetes, els visitants de la Fira han pogut participar en tallers, conèixer autors o viure actuacions musicals. Aquestes tenien lloc en un escenari que era la gran novetat d'enguany i que es vol que sigui el punt de partida per créixer en futures edicions amb propostes freaks com 'cosplay' o karaoke.

L'organització celebra la creixent implicació dels palamosins amb iniciatives com el concurs de còmics amb temàtica sobre el civisme que s'ha fet entre els estudiants de primària i secundària del municipi. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura