Arriba la 3a edició del cicle de concerts A peu de Gavarres 2023

Baix Empordà

Data: 30/05/2023

El cicle de concerts A Peu de Gavarres 2023, ja és aquí, i serà durant aquesta tercera edició, quan s'ofereixi un concert de proximitat als nuclis de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura.

Amb l'arribada de la tercera edició del cicle de concerts A peu de Gavarres, durant 3 dissabtes consecutius es faran diverses actuacions musicals a diferents espais de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura.

Així, el cartell ofereix un any més propostes de música d'autor com Neus Mar, Arnau Tordera i Joan Rovira, que oferiran les seves cançons i estil de música propera al cap vespre, concretament quan es pongui el sol, i efectivament, amb les Gavarres de fons.

En aquest projecte, també s'inclou l'aposta pedagògica musical a les diferents escoles dels pobles de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura, com per exemple Arnau Tordera, músic i líder del grup Obeses, que ha acudit a l'Escola La Pedra de Sant Sadurní, per explicar als nens i nenes de primària l'ofici de músic, tocar algunes cançons i resoldre els dubtes i preguntes de l'alumnat.

Així doncs, Neus Mar oferirà el 3 de juny a la plaça Castell de Monells, un repertori d'estil mediterrani i gèneres habituals del cant de la taverna. El 10 de juny, Arnau Tordera presentarà un recital anomenat "El joglar" a la plaça de la Torre de Cruïlles i finalment Joan Rovira, actuarà en acústic i solitari el 17 de juny a la plaça de la República de Sant Sadurní.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura