Les floristes de Palafrugell ja començen a vendre els detalls de Sant Jordi

Palafrugell

Data: 19/04/2023

S'acosta el dia de Sant Jordi i totes les floristeries treballen per abastir la demanda dels que volen complir amb la tradició de la rosa. Però parlar de roses, es queda curt. Ja que les floristeries fa temps que treballen per oferir diverses opcions per presentar el detall de Sant Jordi.

Aquest matí, les floristes de la floristeria Magda Palafrugell, ens han obert les portes per ensenyar-nos tot el que porten preparant en els darrers dos mesos. Hem conegut que la Magda i el seu equip aposten per la sostenibilitat dels seus productes, alhora que busquen que aquests puguin ser assequibles a tot el públic amb la moderació dels preus. Tot i això, treballen amb la filosofia de què també resultin tan vistosos com sigui possible, aprofitant una data tan maca com és la de Sant Jordi.

Davant la gran diversitat de productes de Sant Jordi per totes les edats que ens trobem, preguntem a la gerent de l'empresa, la Magda Planas, quines són les inspiracions de totes les floristes per poder anar innovant cada vint-i-tres d'abril. Planas declara que no es tracta d'una feina que es pugui assolir durant la setmana de Sant Jordi, sinó que hi porten mesos treballant. Pràcticament, des que acaba el dia dels Enamorats de febrer.

La Floristeria Magda romandrà oberta tot el cap de setmana, inclòs el diumenge 23 d'abril tot el dia. La tendència dels i les clients des de l'arribada de la pandèmia, ha estat avançar-se en les compres dels detalls de Sant Jordi. Aquest 2023, la Magda espera la mateixa dinàmica: treballar tot el dissabte i diumenge al matí amb intensitat, i notar una baixada de gent diumenge a la tarda. Altrament, recorda que les roses de Magda Floristeria també estaran disponibles a una de les parades de la plaça de Can Mario.

Mentre observem la feina de les floristes que hi dediquen tot el matí a la posada a punt de les roses de Sant Jordi, preguntem a la Magda sobre l'art de ser florista i com treballen. Un ofici artístic que no resulta dels principals objectius dels més joves, tot i que presenta punts de formació per estudiar-lo i té sortides professionals.

Una de les novetats d'enguany que trobareu a les roses de la floristeria Magda, és el codi QR que inclou un accés directe al seu Instagram.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura