Es presenten catorze investigacions noves al VI Fòrum de recerca del Baix Ter

INTERVÉ: Gerard Cruset, director del Museu de la Mediterrània

El municipi d'Ullà ha estat l'encarregat d'acollir enguany el VI Fòrum de Recerca del Baix Ter. La jornada anual i itinerant coordinada pel Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí ha servit un cop més per donar a conèixer la recerca que s'ha fet gràcies al centre de documentació i informació del mateix museu. 

D'aquesta manera s'han ofert catorze breus ponències amb la finalitat de que tot allò que s'investiga en l'entorn de les poblacions del Baix Ter no quedi en l'oblit. Pel que fa a les temàtiques, varietat en els àmbits tractats però sempre en relació amb la zona del Baix Ter, el massís del Montgrí i les Illes Medes

Els comunicadors que han exposat el treball fet també eren de procedències diverses. Hi havia des d'investigacions universitàries fins a d'altres realitzades per amateurs, ja fos per gust personal o per publicacions del territori. D'altres s'estrenaven per primera vegada en públic: és el cas dels estudiants de batxillerat que presentaven els seusprojectes de recerca. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura