La igualtat es mou al Teatre de Sant Feliu de Guíxols

La igualtat es mou al Teatre de Sant Feliu de Guíxols
Després d'una setmana d'assajos i coneixences per fi va arribar el gran dia de l'estrena. El Teatre Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols va acollir una experiència de 'Comunity Dance' de la ma de la coreògrofa Meritxell Campos. 

Es tracta d'una activitat que portava per títol 'La Igualtat Es Mou' i que tenia per objectiu treballar aquest concepte a través de la dansa contemporània, el moviment lliure i el cant.

Els artistes van ser una barreja d'alumnat de Batxillerat, artistes amateurs, professionals o semiprofesisonals, amants de la dansa o persones que volien viure una nova experiència. Una barreja molt heterogènia que és precisament la gràcia d'aquest tipus d'experiència. 
Més enllà de l'element artístic i la barreja de persones amb diferents nivells, una de les experiències més rellevants és la barreja de persones de diferents edats i condicions treballant en equip. 

L'obra va estar organitzada pel SIAD i va tenir la col·laboració de l'alumnat de la Seneca Intesiv Comopany de la UYniversitat de Berlín. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura