La Santa Market tanca la quarta edició mantenint els assistents dels altres anys

Intervé: Julio Rico, director de la Santa Market

La Santa Market de Santa Cristina d’Aro tanca la quarta edició amb unes xifres d’assistència equiparables a les d’altres anys. Tot i haver hagut de realitzar canvis estructurals, a causa de les mesures sanitàries provocades per la Covid, des de l’organització preveuen continuar amb el mateix format intimista en les posteriors edicions.

Per tal d’adaptar-se a la nova normalitat, la direcció va haver d’ampliar l’espai en més de 9.000 metres quadrats addicionals, es van crear terrasses independents i les activitats culturals i musicals es van diversificar en set escenaris. Així doncs, es va passar del concert de gran format en hora punta a un repartiment dels esdeveniments durant set hores diàries.

La trobada d’enguany va aplegar 30 restauradors, 100 parades de moda i 250 activitats culturals i actuacions musicals. Entre els seus visitants, Julio Rico destaca el canvi generacional: ha caigut el públic de la tercera edat i han pres el relleu els joves d’entre 18 i 24 anys. Aquest últim grup, pràcticament inexistent en les edicions anteriors, ha representat el 20% dels assistents d’aquest any.

Els artistes locals, que gaudeixen d’especial rellevància en totes les edicions, han estat acompanyats de músics de tirada nacional com Blaumut o Cepeda. La Santa Market 2020 va realitzar el seu tret de sortida el 17 de juliol i el 30 d’agost, un mes i mig després, va tancar les portes amb un ull posat ja en la seva cinquena edició.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura