Calonge ha programat dues exposicions culturals per la Festa Major de Sant Martí

La Festa Major de Sant Martí ha aplegat una trentena d'activitats a Calonge durant aquest cap de setmana. Entre les propostes culturals, s'ha pogut visitar a les dependències del Castell dues exposicions, una dedicada exclusivament a la fotografia i l'altra sobre el fons d'art municipal. 

Més d'un centenar de fotografies, que capturen el moviment migratori dels anys cinquanta i seixanta a Calonge, han conformat la mostra titulada 'Els nous calongins, 1950-1969'. Des d'orles acadèmiques que compten amb nous companys de classe, fins al primer bany familiar al mar Mediterrani. Les instantànies, en concret, han estat recopilades per Josep Fort i aquest cap de setmana s'han pogut visitar al Castell.

En les mateixes dependències, també s'ha desplegat una exposició conformada pel fons d'art municipal. Hi han participat les obres pictòriques i escultòriques d'una trentena d'artistes, que han mostrat el seu treball a Calonge durant els darrers nou anys. N'és un exemple la Venus Eclèctica de l'artista Josep Bamala.

Ambdues exposicions s'han pogut visitar fins aquest diumenge al migdia, quan s'ha posat el punt final a la Festa Major de Sant Martí. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura