S'organitza la setena edició del Festival de Cinema a Begur que es preveu per l'octubre

Begur

Data: 19/07/2021

No queda tant per l'octubre i la setena edició del festival de cinema i comèdia a Begur també arribarà amb ell. Aquest divendres passat l'organització va desvetllar el cartell d'aquesta edició.

Santi Lapeira, assessor artístic del festival va explicar que aquest any primerament tindrem un homenatge cap a Cary Grant, un actor de comèdia que ha protagonitzat els cartells, és a dir, és la imatge del festival.

Com cada any, el festival tindrà una part dedicada als més petits de la casa, per tal que puguin aprendre sobre l'edició del cinema. També es realitzarà una secció oficial que presentarà les 7 pel·lícules que arribaran als cinemes la temporada vinent, es preveu que això serà cap al 2022.

La Alcaldesa de Begur, Maite Selva, assegura que amb aquest projecte que es fa cada any, cada vegada es converteix en un acte que va superant les expectatives tant dels espectadors com dels mateixos organitzadors, ja que sempre aposten per provar coses noves però a la vegada mantenir les activitats més tradicionals i esperades de cada any.

El Casino cultural de Begur, on es troba la sala del cinema, és l'espai on sol fer-se aquest esdeveniment cada any i es planteja continuar de la mateixa manera mentre que la situació de la Covid-19 permeti fer-ho, ja que aquest any l'aforament podrà ser d'un 20% més que l'any passat, el qual va ser del 50%.

Begur aposta per seguir utilitzant els seus espais públics per a qualsevol classe d'esdeveniment per al poble i es planteja continuar d'aquesta manera molts anys més.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura