TXENIA s'estrena amb 'Prisoner', un EP nascut d'un nou concepte musical

INTERVÉ: Txenia, artista

La jove artista TXENIA (nascuda a Ribes de Freser) acaba de publicar el seu primer treball musical, ‘PRISONER’. Es tracta d'un EP de 4 cançons que aporta al panorama musical una forma molt personal d'entendre la música, catalogada com ‘Deep Synth-Pop’, i que transmet en les seves peces una profunda personalitat, missatges intensos i aires del nord. El disc ja està disponible a totes les plataformes digitals: Spotify, Itunes, Amazon Music, o Youtube, entre altres.

A banda de la música, l'artista acompanya l’aparició del seu treball amb el primer videoclip del single ‘TIC TOC’ que ja suma més de 3 mil visualitzacions a YouTube. Al videoclip TXENIA aporta una experiència visual i sonora que commou: uneix el sentiment de la cançó amb la solitud de les muntanyes amb un missatge diferent, crític, i arriscat.

L'aportació musical de TXENIA neix entre el synth-pop i l'electrònica sense oblidar la presència de guitarres i instruments orgànics com a elements de fusió. Lletres profundes que fan reflexionar, combinades amb sons acurats, escollits al detall. 

És un concepte musical nou i un segell propi de TXENIA, amb peces on cadascun dels sons que hi apareixen signifiquen un sentiment o un motiu, amb l'objectiu d'arribar al fons de les persones. Així, les lletres parlen de conceptes com l'existència, l'amor i les creences adquirides, des d'una mirada molt íntima i personal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura