El LumLab il·lumina Sant Feliu de Guíxols per Setmana Santa

Sant Feliu de Guíxols ha celebrat la tercera edició del festival Lumlab. La platja, el passeig marítim, l'antic hospital, el teatre i el Monestir han estat els espais il·luminats per les set creacions artístiques d'aquest any. Unes propostes que juguen amb la llum, els efectes visuals i la música per crear una atmosfera que atrapa als espectadors. Els punts il·luminats creen un recorregut per alguns dels espais amb més pes cultural de la ciutat. 

Set propostes visuals diferents han il·luminat Sant Feliu de Guíxols aquest cap de setmana. El LumLab ha tornat amb força a la ciutat i ho ha fet, primer de tot, amb un espectacle de drons al cel de la badia ganxona. Una representació que va ser l'inici d'un festival que ha portat set propostes artístiques a set espais diferents de la ciutat.

Durant aquests tres dies, Sant Feliu es converteix en un escenari per a set artistes diferents. A l'aire lliure o en espais tancats com el Teatre i l'Antic Hospital, els visitants han pogut contemplar les representacions lumíniques que, conjuntament amb la música i l'ambientació, mostren la innovació del sector cultural.

La pluja va fer la guitza el dissabre, provocant que una de les obres de la platja no es pogués veure. La resta, però, van aguantar. Una de les propostes del cap de setmana ha estat 'L'Arc Lumínic', una representació d'un arc de triomf feta amb 17.000 fils.

Una altra de les creacions d'aquest Lum Lab s'ha fet a partir de 3.500 pilotes de tenis. L'obra' L'illa de Bulla' ha creat una superfície de mil metres quadrats on petites esferes verdes levitaven sobre la sorra.

La dificultat, moltes vegades, és saber plasmar la idea i adaptar-la a l'espai.

Un Lumlab que és una proposta artística diferent per la ciutat i que complementa alguns dels espais i edificis més rellevants de la ciutat.


Imatge: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura