El músic Luís González versiona Joan Manuel Serrat al seu disc "En Clave de Serrat"

El pianista i compositor Luís González presenta el seu desè disc titulat "En Clave de Serrat", on reinterpreta part de l'obra del prestigiós cantautor del Poble Sec per mitjà d'adaptacions, harmonitzacions i arranjaments propis. 

Amb aquest treball l'actual director de l'Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols s'ha volgut desmarcar de la línia més jazzística que ha seguit fins ara per optar per un estil més comercial homenatjant a Joan Manuel Serrat, la música del qual escoltava sovint a casa des de petit.

Gràcies a aquest disc, ha pogut contactar amb el propi Serrat, que li ha donat llum verda per reinterpretar 10 de les seves cançons. El desig de Luís González, és dilatar la relació. 

Totes les despeses de creació del disc han corregut a càrrec del músic i per poder-les sufragar, s'ha encetat un procés de micromecenatge per mitjà de la plataforma Verkami. Hi podeu aportar fent clic aquí

"En Clave de Serrat" va ser enregistrat als Trafalgar Estudios de Cádiz durant el passat mes de juliol.  

La seva descàrrega anticipada ja està a punt i el CD físic veurà la llum properament sota el segell discogràfic de Blue Asteroid Records.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura