Calonge clou amb les rues de Carnaval

Calonge i Sant Antoni

Data: 11/04/2022

Calonge va posar, aquest diumenge a la tarda, el punt final a les rues de carnaval de la Vall d'Aro. A la cercavila hi van participar un total de 32 colles, provinents de diferents punts de la comarca.

Eclosió final a les rues de la Vall d'Aro. Calonge ha posat la cirereta a un carnaval, que tot i ajornar-se al mes d'abril, ha gaudit d'una gran participació. De fet, aquest diumenge han desfilat pels carrers del municipi un total de 32 colles. Han vingut de diferents punts de la demarcació, tals com La Bisbal d'Empordà, Palamós, Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols o inclús, Llagostera. Si bé és cert, que a la rua del 2020 s'hi van veure una cinquantena de formacions, enguany s'ha mantingut la gresca.

A la trobada de Calonge ha primat la festa, i s'ha esvaït l'esperit competitiu, que es constata en altres municipis. En aquest sentit, s'han pogut veure coreografies improvisades, participants de totes les edats, així com un públic molt entregat.

L'encarregat de capitanejar la rua ha estat la colla 'Els Esbojarrats'. Enguany, els seus membres s'han coronat rei i reina del carnaval, a través d'una proposta tenyida d'època.

Més enllà de les carrosses i les comparses, la meteorologia ha trencat amb la fred registrada del darrer cap de setmana. Així doncs, amb un temps assolellat, els carnavalers i carnavaleres han acomiadat unes rues d'èxit, després de l'aturada per la pandèmia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura