Liam Gallagher ressucita la mítica banda de rock Oasis a Cap Roig

Liam Gallagher ha ressuscitat a la mítica banda de rock alternatiu britànica Oasis aquest dissabte al Festival Cap Roig.

Gallagher entrava a l'escenari de Cap Roig mentre sonaven els primers compassos de Rock'n'roll star, tota una declaració d'intencions que el defineix com una estrella del rock.

Després de tants anys als escenaris, salta a la vista que l'artista sap perfectament el que el seu públic vol escoltar. Per això el setlist incorporava nou temes d'Oasis, inclòs l'himne immortal "Wonderwall".
La resta de les cançons es pot definir com una barreja del seu primer LP en solitari "Why me? Why not?", amb algunes cançons del segon disc que publicarà al setembre.

Cap Roig va veure a un Liam Gallagher curt en paraules i directe al gra, que no abandonava la seva actitud i posada xulesca en tot el concert, cantant amb les mans darrere l'esquena, una posició encorbada i la boca enganxada al micròfon.

El concert començava amb 45 minuts de retard a causa de la tempesta que va viure tota la Costa Brava Centre aquest dissabte al vespre, però aquest no va ser l'únic imprevist de la nit, i és que la sorpresa venia després que Gallagher interpretés els dos primers dos temes.

Al llarg de la interpretació del segon tema, comentava amb una actitud desafiant que el so no era correcte i que el públic no es mereixia això. Tot seguit abandonava l'escenari deixant als assistents amb el dubte de si tornaria a aparèixer o no. La majoria responien a aquest gest que "ja sabien a qui venien a veure i el que podia passar". En aquest cas però, hi va haver sort, afortunadament minuts després va tornar per acabar el concert.

Després de l'imprevist el públic de Cap Roig no va mostrar signes d'enuig i no va deixar de cantar les seves cançons a ple pulmó i a aclamar el nom de Liam, fet que demostra el gran carisma que té l'artista com a frontman.

Liam Gallagher líder conjuntament amb el seu germà Noel d'una de les bandes més icòniques de la dècada dels 90, com és Oasis, que van ser els pioners del moviment Britpop.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura