CaixaBank i Clipper's Live recapten fons del Festival de Cap Roig per Càritas

"Omplim la motxilla d'oportunitats", aquest és el lema escollit per donar veu a l'actuació solidària de la ballarina de flamenc Sara Baras que se celebrarà el pròxim 21 d'agost al Festival de Cap Roig, organitzat per Clipper's Live amb l'impuls de CaixaBank

L'objectiu d'aquest concert solidari és destinar part de la recaptació per tal de col·laborar amb els projectes de Càritas de Girona, ja que ofereix suport socioeducatiu pels més petits del Baix Empordà. La finalitat és acompanyar-los durant el procés d'aprenentatge i garantir-los la igualtat d'oportunitats.

A través dels caixers automàtics de CaixaBank també s'arrencarà amb una campanya de donacions, ja que és la xarxa més extensa de tot l'Estat.

Càritas aposta per treballar en què els infants de 6 i 7 anys que tinguin dificultats per seguir el ritme d'aprenentatge puguin consolidar l'educació escolar, són activitats que no formen part de l'horari lectiu,  ja que es realitzen durant tot el curs a mesura de reforç.

Aquest mètode per ajudar als petits no ha parat de tenir demandes i de ser recolzat per les famílies, ja que també tracta d'evitar la desigualtat i l'exclusió social entre l'alumnat i garantir acompanyament emocional per superar els efectes de la crisi provocada per la pandèmia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura