El castell de Calonge acull les exposicions d'Assumpció Mateu i Pep Camps

El Castell de Calonge va inaugurar la doble exposició d'aquest agost amb les obres d'Assumpció Mateu i Pep Camps. Dos artistes que porten la seva part més personal amb unes obres que volen reflectir les vivències i emocions dels dos últims anys. La proposta també serveix per continuar potenciant els esdeveniments culturals a la localitat​

Assumpció Mateu i Pep Camps són els dos artistes que exposen la seva obra al Castell de Calonge fins al 4 de setembre. L'espai serà la seu d'una doble exposició de dos artistes gironins de prestigi en l'àmbit català, potenciant així la cultura durant els mesos d'estiu. Un castell que dins Calonge i Sant Antoni, s'ha consolidat com un dels indrets més importants en l'àmbit cultural, rebent visitants tot l'any i gaudint d'una gran afluència el dia de la inauguració.

Mateu presenta al castell l'exposició "Feeling Nature and the Universe". A través de la seva obra, l'artista vol fer reflexionar al públic sobre la immensitat de l'univers i com està connectat amb els diferents elements naturals. Després d'altres col·leccions on es va centrar en el Mediterrani, ara posa el focus en com els elements humans i la natura formen part d'una mateixa idea. La nova proposta també és un espai d'entrada a la ment i imaginació de Mateu on s'hi poden descobrir els sentiments i emocions que l'artista va viure durant els mesos de pandèmia. Unes sensacions reflectides en cadascun dels quadres i on el públic també s'hi pot sentir representat.

La proposta de Pep Camps vol reivindicar com és de difícil pintar en aquest temps. Camps va començar a practicar la pintura des de jove i ha anat desenvolupant diferents tècniques, que s'han convertit en etapes diferents de la seva obra. Precisament, cada període de la seva obra es pot trobar a l'exposició de Calonge on s'hi poden trobar quadres de 2009, 2013 i els més nous. La tria està pensada perquè cada sèrie transmeti idees i intuïcions diferents, que sorgeixen totes a partir de conceptes.

Els quadres són una visió introspectiva dels dos autors durant tota la seva obra que permeten conèixer la seva part més intima i personal.
Amb aquesta doble exposició, el municipi continua apostant per la cultura durant els 12 mesos de l'any, buscant potenciar diferents espais de la localitat.


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura