La Gran rua tanca el Carnaval a la Bisbal d'Empordà

La Bisbal d'Empordà va agafar el relleu de la Vall d'aro i va celebrar la seva rua de Carnaval. Un total de 18 colles van ser les que van desfilar des del Terracotta museu fins al Passeig Marimon Asprer, on a banda i banda del carrer hi havia els veïns que volien tornar a gaudir de la seva rua.

Una desfilada que va demostrar que el cansament de la primera setmana de Carnaval ja havia quedat enrere i encara hi havia ganes de festa. La colla Les troneres va ser la primera a obrir el recorregut i darrere seu van passar la resta de colles vingudes del mateix municipi, i també de Calonge i Palamós. Les carrosses van ser el centre d'atenció de les mirades dels espectadors, que ja tenien ganes de poder tornar a gaudir de les rues.

El mateix passava amb les Colles, ja que per elles cada Carnaval és un desafiament nou.

Les disfresses i la música es van apoderar de la capital baix-empordanesa que va viure un dissabte ple d'activitat carnavalera. I és que la festa ja havia començat al matí amb el vermut carnavalesc, on les diferents colles també van gaudir abans de convertir-se en les protagonistes. Després va venir la rua i a quarts de dotze de la nit la Festa de Carnaval, que la Colla els Voltors van tornar a organitzar al Pavelló firal.

Amb aquest bon ambient, la Bisbal va acomiadar el Carnaval després de dos anys d'espera i amb ganes de què ja arribi el proper.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura