Punt final a la Festa Major de la platja de Pals

Pals

Data: 11/08/2022

Punt final a la Festa Major de la platja de Pals. Ahir el municipi es va acomiadar d'uns dies especials de festes, després de celebrar també la Festa Major de Pals del 3 al 7 d'agost, amb música en viu, cultura popular i activitats per a tota la família.

Després de cinc dies de Festa Major, el municipi de Pals ha posat punt final a la festivitat amb la Festa Major de la Platja de Pals, un dia complet d'activitats per a tots els gustos i edats. L'aparcament de l'Oficina Turisme Platja es va omplir de colors amb la Festa Holy que va arrencar a les 19 h i que va donar pas a la festa de l'escuma que va refrescar a tots els visitants. Són molts els que van decidir apropar-se per gaudir de les activitats, veïns i veïnes, però també turistes que han aprofitat les vacances per participar en els esdeveniments de la Festa Major.

Amb el concert del conjunt Mitjanit, a l'aparcament Les Dunes es va donar per acabada la Festa Major de la Platja de Pals. Un dia complet per culminar la programació de festes de Pals que van començar el dimecres 3 d'agost amb cinema a la fresca i les activitats van seguir els següents dies amb jocs de taula , havaneres, cercavila amb els Geganters i els Dracs de La Bisbal, més concerts i espectacles. Dies de cultura i tradicions que van donar el tret de sortida oficial amb el pregó de la Festa Major a càrrec de la pianista palsenca Emma Stratton.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura