Castell d'Aro acull el 39è concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques

INTERVÉ: Imma Gelabert, regidora de turisme de Castell-Platja d'Aro

El Castell de Benedormiens de Castell d'Aro acull fins al 6 de gener la 39a exposició de Pessebres, composicions nadalenques i diorames.

Ben a prop d'arribar als 40 anys, enguany aquestes exposicions han comptat amb un factor especial. Atès a la gran participació, sobretot en categories infantils, l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro s'ha vist obligat a traslladar els diorames a l'edifici de l'Antic Casino.

Aquest any el concurs proposa sis categories diferenciades en: tres d'adults, dues en funció de les mesures de la proposta i amb els materials més tradicionals com molsa, guix, fusta, suro o fang; i una d’entre 2 i 4 m² per a tècniques plàstiques alternatives. Per altra banda compta amb dues categories infantils, una de fins a 8 anys, i la segona, de 9 a 13 anys. Per últim hi trobem la que és per a Entitats i Associacions.

Tots els visitants que s'hi acostin fins al dia de reis podran gaudir de les obres d'art que s'han presentat al concurs de pessebres i mostres nadalenques. De totes les dimensions, amb detalls del tot originals, fets amb suro, amb roba, amb rams de flors i molts altres materials. Una gran mostra de pessebres que va dels més tradicionals als més enginyosos, passant pels més divertits.

L'exposició ha estat inaugurada aquest diumenge, coincidint també amb el pessebre vivent del municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura