Rumb(A) Palamós enceta la 7a edició al Parc de l'Abreda

Palamós

Data: 04/07/2020

Aquest primer divendres de juliol s'ha inaugurat la 7a edició del festival Rumba (A) Palamós. Durant tots els divendres de juliol el parc de l'Abreda acollirà les cinc formacions que hi participen: Diego Cortés, Mabel Flores, Acorde de Ti, Joan Garriga i Rumb(A) Palamós.

La formació musical encarregada d'encetar aquesta edició va ser, Rumba a Palamós, que va ser creada l'any passat expressament pel festival, i va adoptar el mateix nom. L'integren els músics Rafalito Salazar, David Torras, Daniel Landry i Marc Teclas, com a veus i guitarres, i Rambo Batista, com a percussionista.

El proper divendres 10 de juliol tocaran Joan Garriga i Mariatxi Galàctic, que oferiran un viatge apassionant que va des de la tradició mediterrània fins a l'univers llatí i jamaicà.
La tercera de les propostes serà el divendres 17 amb Acorde de Ti, artistes gironins, bons transmissors de la rumba i els seus efectes. 
Tancarà la programació l'últim divendres del mes Mabel Flores, un dels noms que comença a fer-se lloc dins del circuit "d'autor", amb propostes on no falta l'alegria, el feminisme i amb una dosi d'ironia.

S'han de retirar les entrades prèviament a la web lagorga.cat per tal d'assegurar les mesures de seguretat sanitària i garantir el control de l'aforament màxim, amb tot el públic assegut i possibilitant poder mantenir la distància de seguretat d'un metre i mig entre cadires.

RumbA Palamós és el primer festival de rumba catalana de la Costa Brava que des dels seus inicis havia estat un festival itinerant. Aquest any però, ha hagut de deixar de banda la tradició per adaptar-se a les mesures sanitàries. Així és que per prevenir el contagi de la covid 19 es durà a terme en un únic espai a l'aire lliure, concretament al parc de l'Abreda de Palamós.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura