La Fira de la Castanyera de Begur amplia el nombre d’activitats

La Fira de la Castanyera de Begur amplia el nombre d’activitats
Begur

Data: 25/10/2022

Tornen la Fira de la Castanyera de Begur i la Festa de la Castanyada d’Esclanyà. Del 29 d’octubre al 5 de novembre les places i carrers s’ompliran de diferents propostes per a  tota la família per a celebrar una de les festes tradicionals més esperades del municipi.

La Fira de la Castanyera de Begur amplia enguany el nombre d’activitats i oferirà del 29 d’octubre a l’1 de novembre prop d’una quarantena de propostes dirigides a tota la família en espais com la Biblioteca  Salvador Raurich, el Cinema Casino Espai Cultural, la plaça Lluís Esteva i Cruañas, la plaça de l’Església, la Sala d’Exposicions, el carrer Boadella, i la plaça de la Vila. 

El programa inclou propostes com l’Hora del Conte, tallers, sessions de cinema, una fira artesana, activitats i actuacions infantils, l’entrega de premis del Concurs de Cartells de la Fira del 2023, un túnel del terror, el recorregut “Truco Trato”, una castanyada popular, o una sessió de ball amb l’AFA de  l’Escola Doctor Arruga.

A més, aquest 2022 s'ha tornat a organitzar un Escape Room Especial Castanyada, en aquesta ocasió sota el nom: “El tresor de la bruixa de Begur”. L’activitat convidarà als participants a desxifrar enigmes, resoldre proves i ser hàbil amb les pistes per a aconseguir obrir el tresor.

En paral·lel a la Fira de la Castanyera de Begur, el 31 d’octubre i el 5 de novembre també se celebrarà a Esclanyà la Festa de la Castanyada, organitzada per la Comissió de Festes d’Esclanyà. En aquest cas, s'ha previst una trobada amb ambientació de Halloween i disfresses a la Sala Polivalent, jocs tradicionals de fusta i un espectacle d’animació.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura