Una dotzena de restaurants participen en la campanya del Peix Blau Ganxó

Fins al 18 de juny, Sant Feliu de Guíxols viu una nova edició de la campanya del Peix Blau Ganxó. Diversos establiments han preparat plats amb aquest producte com a protagonista, per posar en valor les seves propietats. També s'han organitzat dos showcookinsgs pels dies 4 i 10 de juny.

Posar en valor el peix blau ganxó. Aquest és l'objectiu que vol aconseguir la campanya del Peix Blau Ganxó a Sant Feliu de Guíxols. Fins al 18 de juny, una dotzena d'establiments ofereixen un plat que té com a protagonista aquest producte local.

Aquest dissabte ha estat el tret de sortida de la campanya i la població ha pogut fet tastets dels diferents plats. Una oportunitat per conèixer diferents receptes que es poden fer amb aquest aliment de proximitat.

Pels cuiners i restauradors, aquest tipus d'iniciatives també els hi serveixen per oferir una mostra de la seva cuina i demostrar el potencial de la gastronomia empordanesa.

Pels més petits també s'han organitzat tallers perquè coneguin els avantatges de menjar aquest tipus de peix. La campanya de peix blau va sorgir als anys noranta per donar a conèixer aquest producte entre la població i reivindicar la feina dels pescadors locals. Tot amb l'objectiu d'aconseguir que el producte fos un dels símbols identitaris de la ciutat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura